Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd

 • ΚΙΝΑ Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας
Μάρκες ITARLIGHTS, BEMASTER
Αριθμός Υπαλλήλων 10~50
Ετήσιες πωλήσεις 500-2000
Ιδρύθηκε Έτος 2011
Εξαγωγή pc 90% - 100%

Εισαγωγή

1.Products και υπηρεσίες που προσφέρονται από την επιχείρηση:

Η ηλεκτρονική Co. ακτίνα-τεχνολογίας Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2011, τοποθετημένος στην όμορφη διεθνή πόλη Shenzhen μητροπόλεων της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ. Η επιχείρηση βρίσκεται στο 8ο πάτωμα, κέντρο Tongtong Huiying, βόρειος δρόμος Qingquan, οδός Longhua, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Είμαστε μια διεθνής περιεκτική εστίαση επιχείρησης από ποικίλη έρευνα και ανάπτυξη του λαμπτήρα φωτισμού των οδηγήσεων & LEP, το σχέδιο, την παραγωγή, και τις πωλήσεις, καθώς επίσης και τις σχετικές βοηθητικές μεριές της της προσαρμοσμένης επεξεργασίας, και ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών συστημάτων. Έχουμε τα προϊόντα σειράς φωτισμού οχημάτων: ποδηλάτων το ελαφρύ, ηλεκτρικό φως μηχανικών δίκυκλων ποδηλάτων ελαφρύ, ηλεκτρικό, οι βοηθητικοί προβολείς μοτοσικλετών και το φρένο ανάβουν, SUV & πλαϊνοί βοηθητικοί προβολείς οχημάτων, και υπαίθρια προϊόντα σειράς φωτισμού: φακός των επανακαταλογηστέων οδηγήσεων, επανακαταλογηστέος φακός λέιζερ LEP, επανακαταλογηστέος φακός κατάδυσης, προβολείς, φω'τα στρατοπέδευσης και εξαρτήματα: Λι-ιονική μπαταρία, CNC επεξεργασία, οδηγήσεων οπτικές/φακός, κίνηση των οδηγήσεων/πίνακας κυκλωμάτων, κ.λπ.

 

2.The κύριο πεδίο αγοράς της επιχείρησης:

Μετά από περισσότερο από 12 έτη ανάπτυξης, η επιχείρησή μας έχει τυποποιήσει το σύστημα διαχείρισης και ποιότητας και την αποκτηθείσα πιστοποίηση ISO9001-2010. Επιμένουμε στην παροχή των πελατών το cOem & προσαρμοσμένες οι ODM υπηρεσίες, τα προϊόντα είναι όλα επίσημα, αρχικά υλικά και συστατικά, τα οποία μέσω του CE, πιστοποίηση RoHS, UL, SAA, στη διαδικασία παραγωγής και μετά από την ολοκλήρωση διάφορης ποιοτικής επιθεώρησης, για να επιτύχουν ένα ποσοστό περασμάτων 100%. Τα προϊόντα μας εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία, το Βέλγιο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σαουδική Αραβία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και άλλες χώρες, και με αυτούς τους πελάτες καθιερώσαμε περισσότερο από 12 έτη καλών σχέσεων συνεργασίας, επίσης με αύξηση πολλών πελατών, και γινόμαστε επαγγελματίας στον τομέα των γνωστών εμπορικών σημάτων.

 

3.Main ομάδες υπηρεσιών ή βιομηχανίες των προϊόντων της επιχείρησης:

Η επιχείρηση έχει τα Αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα με τα itarlights & beamaster, ο φωτισμός οχημάτων και οι σειρές εξαρτημάτων χρησιμοποιούνται ευρέως στο ποδήλατο, τη μοτοσικλέτα, ε-E-skateboard και άλλο οδήγηση και SUV & τα πλαϊνά οχήματα υπαίθριοι φωτισμός και σειρά εξαρτημάτων, για την αστυνομία, στρατιωτικός, την πυρκαγιά, την κυνηγώντας ομάδα και το μαζικό πλήθος, για την υπαίθρια περιπέτεια, προειδοποίηση αναζήτησης, εξερεύνηση ορειβασίας, υπαίθρια στρατοπέδευση οι επανακαταλογηστέες σειρές μπαταριών χρησιμοποιούνται ευρέως στους λαμπτήρες, ηλεκτρονική, συσκευές, αποθήκευση ηλιακής ενέργειας, λόγω της ακριβούς ποιοτικής διαχείρισης, τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών, υψηλό ποσοστό ανάκτησης.

 

4.The μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της επιχείρησης:

«Η τιμιότητα προσανατολισμένη, ποιοτική εγγύηση, σφαιρική υποχρέωση» είναι το δόγμα της επιχείρησής μας. Έχουμε κρατήσει στην παροχή: «Οικεία εξυπηρέτηση πελατών, οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, αποδοτικές λύσεις», για να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών αντί τυφλά να ακολουθήσει τη «μεγιστοποίηση ενδιαφερόντων» που σκέφτονται. Θεωρούμε «τους πελάτες», «τους προμηθευτές», «τους υπαλλήλους» και «την επιχείρηση» ως κοινότητα ενδιαφερόντων.

 

5.Organizational δομή: Έχουμε ένα επαγγελματική σχέδιο και μια ερευνητική ομάδα, την άριστη ομάδα ποιοτικής επιθεώρησης, την ειδικευμένη παραγωγή και την ομάδα συνελεύσεων. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες τα απαραίτητα δείγματα στο γρηγορότερο χρόνο, να τακτοποιήσουμε γρήγορα τις διαταγές και να ελέγξουμε αυστηρά την ποιότητα μαζικής παραγωγής και το χρόνο παράδοσης προκειμένου να παρασχεθεί μια ισχυρή εγγύηση για τους πελάτες να κερδίσουμε τις ευκαιρίες αγοράς!

 

6.Company πλεονεκτήματα:

 • Έχουμε περισσότερο από 12 έτη εμπειρίας στη batch διατάζοντας τα προϊόντα και διατηρούμε τη μακροπρόθεσμη σχέση με πολλούς αμερικανικούς & ευρωπαϊκούς πελάτες και συσσωρεύουμε την πλούσια εμπειρία στον ποιοτικό έλεγχο.
 • Μπορούμε να παρέχουμε το αρχικό αντίγραφο σχεδίου, να δεχτεί το cOem ή το ODM, και μπορούμε skillfully να ολοκληρώσουμε ολόκληρο το σύνολο προσαρμογής των προϊόντων από τις πρώτες ύλες, η διαδικασία δομών κάθε μέρους, που τελειώνουν - προϊόντα και σχετικές ενισχυτικές προμήθειες.
 • Τα προϊόντα μας έχουν ένα υψηλό επίπεδο τέρματος εμφάνισης, και όλοι χρησιμοποιούν τα αρχικά υλικά και τα μέρη.
 • Μπορούμε να παρέχουμε τα προσαρμοσμένα δείγματα αποτελεσματικά σε 7-15 ημέρες.
 • Ο χρόνος παράδοσης των διαταγών μας είναι πραγματικά σύντομος, συνήθως μόνο 15~30 ημέρες.
 • Τα προϊόντα μας έχουν τις πολλαπλάσιες ποιοτικές επιθεωρήσεις κατά τη διάρκεια και μετά από της παραγωγής, προκειμένου να επιτευχθεί πλήρως κατάλληλο το 100% ποσοστό.
 • Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Η εξουσιοδότησή μας διαρκεί για 1-3 έτη Η εξυπηρέτηση πελατών θα αποκριθεί σε σας μέσα σε 24 ώρες εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα.

 

7.Company παραγωγικότητα:

 • Υπάρχουν περισσότεροι από 20 CNC τόρνοι και 18 CNC μηχανές άλεσης για CNC την επεξεργασία.
 • Υπάρχουν περισσότερες από 10 μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων για να προσαρμόσουν και να παραγάγουν την οπτική των οδηγήσεων, και τρεις επαγγελματικοί οπτικοί σχεδιαστές.
 • Υπάρχουν ελαφριοί μηχανικοί προϊόντων 2 ηλεκτρονικοί μηχανικοί και 6 οδηγήσεις υψηλής δύναμης.
 • Υπάρχουν 2 γραμμές συνελεύσεων προϊόντων και 1 γραμμή δοκιμής προϊόντων.
 • Υπάρχει μια γραμμή παραγωγής για τις μπαταρίες και τα πακέτα μπαταριών.

Ιστορία

Τον Ιούλιο του 2011, η ηλεκτρονική Co. ακτίνα-τεχνολογίας Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε, κυρίως φω'τα ποδηλάτων πώλησης υψηλής ποιότητας.

 

Το 2012, η ακτίνα-τεχνολογία ανέπτυξε βαθμιαία τα νέα φω'τα ποδηλάτων και σχεδίασε τη διαφορετική φωτεινότητα φωτισμού, τις γωνίες ακτινοβολίας, και τις μορφές. Τα προϊόντα μας ευνοήθηκαν από ιδιοκτήτης εμπορικών σημάτων από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και άλλες χώρες, και αρχίσαμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες από τότε και στο εξής.

 

Το 2013, η επιχείρηση σχεδίασε διάφορα φω'τα ποδηλάτων σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες προσαρμογής, οι οποίες αναγνωρίστηκαν από την αγορά και πωλήθηκαν σε ένα γνωστό κατάστημα αλυσίδων στην Αυστραλία. Στο ίδιο χρόνο, στην αξιολόγηση των διάφορων εμπορικών σημάτων των φω'των ποδηλάτων από ένα βρετανικό περιοδικό, τα προϊόντα της επιχείρησής μας κέρδισαν το δεύτερος-ταξινομημένο άριστο αποτέλεσμα.

 

Το 2014, τα προσαρμοσμένα φω'τα ποδηλάτων της επιχείρησης συνέχισαν να πωλούν καλά. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες της αγοράς, τα σχετικά με τα προϊόντα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα λαμπτήρων σε άλλους επαγγελματικούς τομείς έχουν αρχίσει επίσης να προσαρμόζονται και να προσωποποιούνται.

 

Το 2015, λόγω των υψηλής ποιότητας προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών και άρχισε να περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο προσαρμογής που περιλαμβάνει τα βοηθητικά φω'τα μοτοσικλετών και τα φω'τα και τα εξαρτήματα φρένων.

 

Το 2016, τα πακέτα μπαταριών που αντιστοιχήθηκαν από τα φω'τα μας κέρδισαν την προσαρμογή batch των διάφορων μπαταριών λόγω της συνεπούς άριστης ποιοτικής απόδοσης. Συγχρόνως, καλύπτει επίσης άλλους επαγγελματικούς τομείς, όπως η θέρμανση των κοστουμιών και το ταίριασμα των μπαταριών για τη θέρμανση των γαντιών.

 

Το 2017, η επιχείρηση άρχισε να αναπτύσσει και να σχεδιάζει τα υπαίθρια προϊόντα φωτισμού.

 

Το 2018, η επιχείρηση προώθησε το νέο προϊόν φακών και άρχισε την υπηρεσία προσαρμογής batch.

 

Το 2019, η επιχείρηση συνέχισε να αναπτύσσει τους ειδικούς φακούς και τους προβολείς κατάλληλους για τις διαφορετικές σκηνές και τις ομάδες ανθρώπων, όπως οι εξαιρετικά-μαλακοί φακοί κατάλληλοι για την εργαστηριακή χρήση φακοί εξαιρετικά-μακρύς-σειράς κατάλληλοι για τις προειδοποιήσεις, το κυνήγι και την πυρόσβεση φακοί κατάδυσης με την ισχυρή διείσδυση φορητοί προβολείς για την εργασία και τη στρατοπέδευση…

 

Το 2020, η καλή ποιότητα των προϊόντων φωτισμού της επιχείρησης κέρδισε την προσαρμογή batch των διάφορων τμημάτων λαμπτήρων, όπως τα αντανακλαστικοί φλυτζάνια, οι φακοί, CNC μέρη επεξεργασίας υλικού τα πλαστικά, φόρμα-ανοίγματος, κ.λπ.

 

Το 2021, στο πλαίσιο του επιδημικού περιβάλλοντος, η προσωπική μεταφορά έχει γίνει μια τάση. Σε απάντηση στις ανάγκες των πελατών, η επιχείρηση έχει επεκτείνει τη σειρά φωτισμού στους τομείς των ηλεκτρικών φω'των ποδηλάτων, των ηλεκτρικών φω'των μηχανικών δίκυκλων και των πλαϊνών βοηθητικών φω'των οχημάτων SUV&.

Υπηρεσία

1.Service αρχή: Η επιχείρησή μας έχει εμμείνει πάντα στην αρχή υπηρεσιών «της ποιότητας πρώτα, αποδοτικότητα πρώτα, σταθερός ανεφοδιασμός, ακεραιότητα-βασισμένος στην, φήμη ανώτατη».

 

2. υπηρεσία μεταπωλήσεων:

 • Βασική περίοδος εξουσιοδότησης: 12 μήνες Περίοδος εξουσιοδότησης για τους μακροπρόθεσμους πελάτες: 24 μήνες.
  Εάν ανεπιθύμητα κακά προβλήματα που εμφανίζονται κανονικά, θα στείλουμε μερικά ελεύθερα νέα προϊόντα με τις νέες διαταγές.
 • Χρόνος απόκρισης: Εγγυώμαστε να παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβουμε την ανακοίνωση από τους χρήστες.

 • Εξαρτήματα: Τα απαραίτητα εξαρτήματα παρέχονται στον πελάτη μαζί με τα προϊόντα.

 • Ελεύθερα δείγματα: Οι αμοιβές δειγμάτων για τους νέους πελάτες επιστρέφονται σταδιακά με τις μεγάλες διαταγές Τα ελεύθερα δείγματα (συμπεριλαμβανομένης της συνήθειας/του σχεδίου) μπορούν να παρασχεθούν στους παλαιούς πελάτες.

 3.Product μέθοδος συσκευασίας: Εκτός από τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη, επιλέγουμε συνήθως την κατάλληλη εσωτερική και εξωτερική συσκευασία σύμφωνα με την ιδιομορφία του προϊόντος.

 • Εσωτερική συσκευασία: Αρχικά, καλύψτε τα προϊόντα με τα κατάλληλα προστατευτικά υλικά χωριστά, και τα κρατήστε έπειτα επίπεδα και συμπαγή σύμφωνα με δομικό του ώστε να αποφευχθούν αποτελεσματικά η σύγκρουση και η ζημία μεταξύ των προϊόντων.
 • Εξωτερική συσκευασία: Επιλέγουμε τα υψηλής ποιότητας χαρτοκιβώτια, τα οποία είναι όλα τα καλύτερη ποιότητα και σκληρότερο πολυστρωματικό έγγραφο κοιλωμάτων, το οποίο αποφεύγει πολύ τη ζημία κατά τη διάρκεια της μεγάλης απόστασης μεταφοράς. Επιπλέον, ολόκληρο το εξωτερικό κιβώτιο είναι μην τυλιγμένο σε 360 βαθμό καμία νεκρή γωνία της υψηλής ποιότητας διαφανούς ταινίας, η οποία βελτιώνει πολύ τον αδιάβροχο και την υγρασία - απόδοση απόδειξης του εξωτερικού κιβωτίου, το οποίο μπορεί καλά να προστατεύσει το προϊόν από οποιαδήποτε τυχαία ζημία.

4. Τρόποι μεταφοράς: DHL, UPS, Fedex, εναέρια μεταφορά, μεταφορά θάλασσας, μεταφορά σιδηροδρόμων.

 

5.Payment μέθοδοι: TT (μεταφορά τράπεζας), διαταγές εμπορικής διαβεβαίωσης Alibaba, Western Union, PayPal.

 

Συχνά ερωτήσεις για την πληρωμή, την αποστολή, το χρόνο παράδοσης και τη μέθοδο στη διαδικασία.

 1. Μπορείτε να στείλετε τη διαταγή στον Καναδά ή την Αυστραλία;
  Ναι. μπορούμε να στείλουμε τις διαταγές σε όλες τις χώρες στον παγκόσμιο.
 2. Ποια μέθοδο παράδοσης χρησιμοποιείτε; και χρόνος παράδοσης;
  EMS, DHL, Fedex, UPS, TNT. Όλοι τους έχουν τους αριθμούς καταδίωξης, έτσι μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο παράδοσης ανά πάσα στιγμή στον επίσημο ιστοχώρο της αντίστοιχης σαφούς επιχείρησης. Θα επιλέξουμε καλύτερο σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση. Εάν είστε εγγραμμένο μέλος μιας επιχείρησης παράδοσης, μπορούμε επίσης να στείλουμε τα αγαθά σας άμεσα σε τους για την άμεση μεταφορά.
 3. Πόσο στέλνει την αμοιβή;
  Η μέση δαπάνη είναι $30-$50 μέσα σε 500 γραμμάρια (τραχύ βάρος)
  Η απομονωμένη περιοχή και το υπέρβαρο δέμα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον.
 4. Πώς μπορώ να πληρώσω;
  TT (μεταφορά τράπεζας), διαταγές εμπορικής διαβεβαίωσης Alibaba, Western Union, PayPal.
 5. Πόσο καιρό θα πάρει για να στείλει τη διαταγή μου έξω;                                                                                                                                          Η διαταγή δειγμάτων διαρκεί περίπου 7 έως 15 εργάσιμες ημέρες μετά από να επιβεβαιώσει την παραλαβή της πληρωμής σας. Οι μεγάλες διαταγές αγαθών θα διαρκέσουν περίπου 10~30 εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν θα σας πούμε όλες τις λεπτομέρειες για να σας καταστήσουμε ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ανακουφισμένους.
 6. Υπάρχει οποιαδήποτε δείγμα ή ελάχιστη ποσότητα διαταγής;                                                                                                                                  Ναι, παρέχουμε πάντα την υπηρεσία της διαταγής δειγμάτων, πρέπει μόνο να παρέχετε την αμοιβή δειγμάτων. Οι μεγάλες διαταγές θα βασιστούν στα διαφορετικά προϊόντα, συνήθως περισσότερα από 200 σύνολα.
 7. Τι εάν υπάρχει λάθος ή αντίρρηση μεταξύ μας;
  Παρακαλώ κρατήστε ήρεμος και μας ελάτε σε επαφή με για την περαιτέρω επικοινωνία. θα πάρετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
  Οι αρνητικές αναθεωρήσεις ή πέρα από την κατάχρηση πριν από την επικοινωνία και έπειτα την αναμονή μας για να λύσει το πρόβλημά σας δεν είναι ένα σοφό βήμα.
 8. Πώς μπορώ να υποβάλω οποιαδήποτε άλληδήποτε ερώτηση;
  Μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με on-line ή να μας αφήσετε τα μηνύματα κατωτέρω.

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Αφήστε ένα μήνυμα