Γραμμή Παραγωγής

Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

Η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει CNC τον εξοπλισμό επεξεργασίας, τον αυτόματο CNC τόρνο, τη μηχανή μέτρησης εικόνας ακρίβειας και άλλο προηγμένο εξοπλισμό για να εξασφαλίσει άριστη ποιότητα. Η εισαγωγή ενός πλήρους συνόλου προηγμένου πέντε-άξονα CNC μπορεί να επιτύχει έναν προσδιορισμό θέσης συνδετήρων και να ολοκληρώσει την πολλαπλάσια επεξεργασία διαδικασιών. Συγκεντρώνεται ιδιαίτερα και βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα παραγωγής. Ο αυτόματος CNC τόρνος είναι πραγματικά αξιόπιστος έτσι ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υπερβολιές υψηλός κοπή ταχύτητας και την κατεργασία εξαιρετικά-ακρίβειας. Και οι δύο μπορούν να συντονίσουν για την παραγωγή του κοχυλιού λαμπτήρων υψηλής ακρίβειας, του ελαφριού ανακλαστήρα και άλλων μερών. Η μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων nissei της Ιαπωνίας έχει την ευαίσθητη σερβο κίνηση, η οποία έχει τη γρήγορη απάντηση και την καλή σταθερότητα. Μπορεί να παραγάγει τη υψηλή ακρίβεια, υψηλός φακός επίδρασης ελαφριάς μετάδοσης.

 

Το εργοστάσιό μας και το μακροπρόθεσμο εργοστάσιο συνεργασίας έχουν μια συνολική έκταση περισσότερων από 3.000 τετραγωνικών μέτρων, με τον προηγμένο CNC εξοπλισμό επεξεργασίας. Η μηνιαία παραγωγή μας μπορεί να φθάσει σε 100.000 κομμάτια, και μέσω της επίβλεψης του πρώτης τάξεως ποιοτικού διοικητικού προσωπικού. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει το CE, RoHS, UL, SAA και άλλη πιστοποίηση. Επιπλέον, το τμήμα Ε&Α μας μπορεί να αναπτύξει 15-30 νέα προϊόντα το μήνα, και τα πλήρη δείγματα συνήθειας μέσα σε 7-15 ημέρες.

 

1.There είναι περισσότεροι από 20 CNC τόρνοι και 18 CNC μηχανές άλεσης για CNC την επεξεργασία.

2.There είναι περισσότερες από 10 μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων για να προσαρμόσουν και να παραγάγουν την οπτική των οδηγήσεων, και τρεις επαγγελματικοί οπτικοί σχεδιαστές.

3.There είναι ελαφριοί μηχανικοί προϊόντων 2 ηλεκτρονικοί μηχανικοί και 6 οδηγήσεις υψηλής δύναμης.

4.There είναι 2 γραμμές συνελεύσεων προϊόντων και 1 γραμμή δοκιμής προϊόντων.

5.There είναι μια γραμμή παραγωγής για τις μπαταρίες και τα πακέτα μπαταριών.

 

OEM / ODM

Η επιχείρηση μπορεί να παρέχει τα αρχικά έγγραφα σχεδίου, και μπορεί να δεχτεί το cOem και το ODM των κοu'φωμάτων φωτισμού και των μερών και των εξαρτημάτων τους, συμπεριλαμβανομένης της μορφής προϊόντων, της εσωτερικής δομής, του πίνακα κυκλωμάτων, του χαλκού και του υποστρώματος αργιλίου, αντανακλαστικό φλυτζάνι, φακός, σιλικόνη και τα πλαστικά μέρη, τα εξαρτήματα προϊόντων κ.λπ. μπορούν να είναι πλήρως προσαρμοσμένο υποστήριγμα, καλώδιο, μπαταρία και άλλη σχετική σειρά.

Μπορούμε να παρέχουμε την τυποποιημένη υπηρεσία προσαρμογής προϊόντων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Διαιρείται κυρίως σε δύο κύριους τύπους:

Λύση 1: ο πελάτης πρέπει να παρέχει τα σχέδια σχεδίου, και θα επιβεβαιώσουμε όλες τις λεπτομέρειες σύμφωνα με τα σχέδια και θα κανονίσουμε να κατασκευάσουμε τα δείγματα.

Λύση 2: εάν ο πελάτης δεν μπορεί να παρέχει τα σχέδια σχεδίου αλλά μπορεί να παρέχει τις γενικά ιδέες ή τα σκίτσα χεριών, θα καταστήσουμε την τρισδιάστατη διαμόρφωση βασισμένη σε αυτές τις πληροφορίες για να ολοκληρώσουμε τη γενική δομή και να το στείλει έπειτα στον πελάτη για την αποδοχή και να κανονίσουμε να κάνουμε τα δείγματα μετά από την επιβεβαίωση.

Παραδείγματος χάριν, μπορούμε να ολοκληρώσουμε ένα δείγμα για έναν αμερικανικό πελάτη, που δεν μπορεί να παρέχει τα σχέδια σχεδίου, αλλά μπορούμε μόνο να παρέχουμε τις γενικές απαιτήσεις και τα hand-drawn σκίτσα όπως κατωτέρω:

Μπορούμε να παρέχουμε την τυποποιημένη υπηρεσία προσαρμογής προϊόντων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Διαιρείται κυρίως σε δύο κύριους τύπους:

Αρχικά, ο πελάτης πρέπει να παρέχει τα σχέδια σχεδίου, και θα επιβεβαιώσουμε όλες τις λεπτομέρειες σύμφωνα με τα σχέδια και θα κανονίσουμε να κατασκευάσουμε τα δείγματα. Αφετέρου, εάν ο πελάτης δεν μπορεί να παρέχει τα σχέδια σχεδίου αλλά μπορεί να παρέχει τις γενικά ιδέες ή τα σκίτσα χεριών, θα καταστήσουμε την τρισδιάστατη διαμόρφωση βασισμένη σε αυτές τις πληροφορίες για να ολοκληρώσουμε τη γενική δομή και να το στείλει έπειτα στον πελάτη για την αποδοχή και να κανονίσουμε να κάνουμε τα δείγματα μετά από την επιβεβαίωση. Παραδείγματος χάριν, μπορούμε να ολοκληρώσουμε ένα δείγμα για έναν αμερικανικό πελάτη, που δεν μπορεί να παρέχει τα σχέδια σχεδίου, αλλά μπορούμε μόνο να παρέχουμε τις γενικές απαιτήσεις και τα hand-drawn σκίτσα όπως κατωτέρω:Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Με βάση τις ανωτέρω πληροφορίες, τελειώσαμε γρήγορα την τρισδιάστατη διαμόρφωση, όπως φαίνεται στην εικόνα κατωτέρω:

 

Shenzhen Beam-Tech Electronic Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Μετά από να επιβεβαιωθούμε στους φιλοξενουμένους, αρχίσαμε να κάνουμε τα δείγματα. Τα συστατικά των δειγμάτων διαιρούνται σε CNC επεξεργασία επεξεργασίας και οξείδωσης επιφάνειας του κοχυλιού αργιλίου, προσαρμογή MCPCB των οδηγήσεων CREE XHP70.2, προσαρμογή του οπτικού φακού, προσαρμογή του καλωδίου σιλικόνης, και τελικά συγκεντρωμένος τελειωμένος - προϊόντα στους φιλοξενουμένους για τη δοκιμή.

Είμαστε ειδικευμένοι στην ολοκλήρωση της γενικής προσαρμογής των προϊόντων από τις πρώτες ύλες σε κάθε συστατική δομική διαδικασία και τελειωμένος - προϊόντα. Μπορούμε αποτελεσματικά να παρέχουμε τα προσαρμοσμένα δείγματα σε 7-15 ημέρες και ο χρόνος αποστολών των μαζικών προϊόντων διαταγής είναι πολύ σύντομος, συνήθως μόνο ανάγκη 15-30 ημέρες.

 

Ε & Α

Η ομάδα Ε&Α μας αποτελείται από 2 ηλεκτρονικούς μηχανικούς, ελαφριούς μηχανικούς προϊόντων 6 υψηλής ισχύος οδηγήσεων, και 3 επαγγελματικούς οπτικούς σχεδιαστές.

Η έρευνα και η αναπτυξιακή διαδικασία νέων προϊόντων αποτελούνται από διάφορα σημαντικά μέρη.

 

Στη πρώτη φάση: το εμπορικό τμήμα ερευνά τη ζήτηση στην αγορά. Μετά από την αναθεώρηση της επιχείρησης, η συζήτηση και η έγκριση, η σχετική πληροφορία για την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων θα παραδοθούν στο μηχανικό προϊόντων στις λειτουργίες προϊόντων σχεδίου.

Στο δεύτερο στάδιο: ο μηχανικός προϊόντων σχεδιάζει την αντίστοιχες δομή και τη μορφή προϊόντων. Ολόκληρη η διαδικασία πρέπει να μιμηθεί μέσω της τρισδιάστατης διαμόρφωσης.

Στον τρίτου σταδίου: αφότου ολοκληρώνεται η δομή, ο ηλεκτρονικός μηχανικός θα σχεδιάσει τον πίνακα κυκλωμάτων σύμφωνα με τη δομή και το μέγεθος προϊόντων για να ταιριάξει με και να ρυθμίσει ο ένας τον άλλον για να πραγματοποιήσει τη λειτουργία προϊόντων.

Στο τέταρτο στάδιο: οι οπτικοί σχεδιαστές μιμούνται luminescence μέσω του οπτικού λογισμικού σχεδίου καμπυλών για να πραγματοποιήσουν το οπτικό σχέδιο προϊόντων.

Στο πέμπτο στάδιο: εξάλλου τα μέρη είναι σε ισχύ, το προσωπικό του τμήματος παραγωγής θα είναι αρμόδιο για τη συγκέντρωση του ολοκληρωμένου προϊόντος.

Τελικά: το προϊόν εισάγει μια δοκιμαστική περίοδο 1-2-εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, τα πολλαπλάσια διαφορετικά δείγματα γίνονται συνήθως στα διαφορετικά αποτελέσματα δοκιμής. Η δοκιμή είναι πολύ σημαντική. Η δοκιμή ενός προϊόντος περιλαμβάνει: δοκιμή του φωτισμού του προϊόντος με μια ακέραια σφαίρα οι εκατοντάδες των κύκλων της γήρανσης προϊόντων εξετάζουν (εξεταστικές την απόδοση της μπαταρίας που φορτίζει και που εκφορτίζει) για να ανιχνεύσουν εάν η λειτουργία του προϊόντος είναι λογική και εάν το ταίριασμα κάθε συστατικού είναι άριστο τοποθέτηση υποβρύχια για αρκετές ώρες για να εξετάσουν την αδιάβροχη απόδοση τράβηγμα της δοκιμής των τμημάτων σιλικόνης δοκιμή εξώθησης των πλαστικών μερών.

 

Μετά από τις πολλαπλάσιες δοκιμές, το προϊόν προσαρμόζεται σε ένα καταρτισμένο κράτος και τίθεται έπειτα στην αγορά. Επομένως, η επιχείρησή μας έχει μια καλή φήμη και σταθερούς πελάτες.

Αφήστε ένα μήνυμα